2019 Bize Hangi Teknolojik Gelişmeleri Getiriyor

Reklam Ajansı | Web Tasarım | Sosyal Medya Danışmanlığı

Birçok teknoloji devi 2019 yılı içerisinde getireceği çok sayıda yeniliğe ilişkin çalışmalarını açıkladı. Bunların başında Google, Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, Lenovo gibi teknoloji öncüleri  geliyor. Eskişehir Reklam Ajansı olarak 2019’da sizi hangi teknolojik gelişmelerin beklediğini inceledik.

Reklam Ajansı | Web Tasarım | Sosyal Medya Danışmanlığı

Google

Google, 2019 yılında Google Asistan hizmetinin daha ileri bir seviyeye getirileceğini bir teknoloji fuarında dile getirdi. Bilindiği gibi Google Asistan yapay zekaya sahip sesli destek sistemidir. Apple’ın Siri özelliğini andıran Google Asistan Android işletim sistemine sahip telefonlarda ayarlar menüsünden Google Asistan’ı aktif hale getirdikten sonra kullanılabiliyor. Bu özelliği ister sesli isterse sessiz olarak kullanabilirsiniz. Bu özelliği daha da geliştirmek isteyen Google, 2019 yılı içerisinde Sonos hoparlörlerde Google Asistan hizmeti vereceğini bildirdi. Bunun yanı sıra, mutfak yardımcınız KitchenAid için de Google Asistan özelliğinin bu yıl içerisinde daha da geliştirileceği bildirildi. Televizyonlar da da kullanılan Google Asistan özelliği 2019 yılında Samsung’a da geliyor. Şimdiye kadar kendi sesli komut sistemini kullanan Samsung, 2019 yılından itibaren üreteceği yeni TV modellerinde artık Google Asistan özelliğini kullanacağını bildirdi. Ayrıca Google, Google Asistan hizmetini hayatın bütün alanlarına yaymayı planlıyor. Akıllı duş kabinleri üreten bazı firmalarla anlaşmaya varan Google, sesli komut hizmetini bu yıl içerisinde akıllı duş kabinlerinde de kullanmayı hedefliyor.

Reklam Ajansı | Web Tasarım | Sosyal Medya Danışmanlığı

Apple

Apple

, 2017 yılında tanıtımını gerçekleştirdiği ancak satışa sunmadığı AirPower ürünü için 2019 yılında üretime geçeceğini duyurdu. Apple’ın kablosuz şarj cihazı olarak bilinen AirPower sadece tanıtılmış ancak üretimine geçilmemişti. Apple’ın tedarikçilerinden birisi olan Luxshare Precision’un ürettiği AirPower’ın ya sadece kendisinin yada ikinci nesil AirPod ile beraber bir lansmanının olabileceği de belirtiliyor. Bunun yanı sıra Apple, 7. jenerasyonu ile iPodTouch modelini 2019 yılı içerisinde satışa çıkarabileceğini belirtti.

Reklam Ajansı | Web Tasarım | Sosyal Medya Danışmanlığı

Samsung

Android kullanıcılarının çoğuna sahip olan Samsung 2019 yılı planlamasını kalem kalem yapmış ve açıklamış durumda. Samsung 2019 ilk yarısında telefonlarda ses,titreşim veya sessiz modda  iken  rutinlerin ayarlanabileceği ayrı bir mod getirmeyi planlıyor. Kamera konusunda da netlik ve odaklama konusunda yeniliklerin yapılacağı açıklandı. 2019’un ikinci yarısında ise not modeller üzerinde yoğunlaşmayı planlıyor. 2019’un ikinci yarısında notlara arkaplan ayarları eklenecek ve el yazısı modunda iken yakınlaşıp uzaklaşılabilecek. Merakla beklenen 2019 model telefon ve diğer teknolojik cihazları hakkında net bir açıklama yapmayan Samsung’un ilerleyen günlerde açıklama yapacağı bekleniyor. Gerçekleşecek olan açıklama ve lansmanlarla birlikte Eskişehir Reklam Ajansı olarak bizde gelişmeleri sizler ile paylaşacağız.

Reklam Ajansı | Web Tasarım | Sosyal Medya Danışmanlığı

Huawei

Günden güne adından bahsettiren Huawei 2019 yılı için orta segment telefon modellerinden birisi olan P Smart modelini tanıttı. Yaklaşık 2.500 TL fiyat ile satılması beklenen P Smart pek çok özelliği bünyesinde barındırıyor. Android Pie 9.0 işletim sistemini kullanacak olan P Smart parmak izi, yüz tanıma, çift kamera ve yapay zeka teknolojilerine sahip.

Reklam Ajansı | Web Tasarım | Sosyal Medya Danışmanlığı

LG

Önemli teknoloji markalarından birisi olan LG, 2019 yılı için bir takım açıklamalarda bulundu. Bilindiği üzere katlanabilir telefonlar ardından katlanabilir televizyonlar da teknoloji dünyasında çok konuşulmaya başlandı. LG’de bu yönde bir adım atarak katlanabilir TV olan LG Signature OLED TV R modelini tanıttı. 65 inç büyüklüğüne sahip olan katlaanabilir bu televizyon, LG ailesininin en pahalı üyesi olmaya hazırlanıyor…

Share your thoughts

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Soru Sor
Bir şey sormak istiyorum
Merhaba
Nasıl yardımcı olabiliriz...